Du gjør alt på din egen måte? Respekt!

Våre medarbeidere er hjertet i foretaket vårt. Deres engasjement, oppfinnelsesevne og evne til å jobbe i team er avgjørende for Berendsohns suksess. Tilfredse, fremgangsrike medarbeidere er utrolig viktig for oss. Det å omgås hverandre med respekt, ha en åpen samtale- og feedbackkultur og ta beslutninger med glede, er bare noen av komponentene som har oppstått i vår lange firmahistorie og har preget den hanseatiske foretakskulturen til Berendsohn AG.

»Jeg kan være akkurat slik som jeg er.«

Kirsten Mücke
OMRÅDELEDER
HOS BERENDSOHN SIDEN 1997
Kirsten Mücke

Vi har en svakhet for folk med et særpreg.

Har du det spesielle talentet som trengs for å kunne bli en vellykket selger? Da kommer du til oss. For ingen i vårt team er vanlige. Det ønsker vi heller ikke, for jobben til en ALTMULIGMANN kan et vanlig menneske slett ikke utføre - man må rett og slett være litt uvanlig.

Vil du være en vinner? Da har du alle muligheter til å få en vellykket karrière hos oss.

Vi feirer din suksess

I tillegg til det daglige arbeidet hører det med til vår selvforståelse og foretaksfilosofi å la våre medarbeidere ta del i suksessen. Alle medarbeidere i ekstern tjeneste har muligheten til å bli de mest fremgangsrike rådgiverne i regionen og det aktuelle landet. Med supre premier blir engasjementet verdsatt – samtidig er den personlige suksessen motivasjon for alle kolleger.

Bjørneklubben – de beste av de beste

Får våre beste salgsrådgivere finnes det en egen klubb, "Bjørneklubben". For å verdsette ytelsen og som motivasjon i daglig forretning venter supre incentiver og imponerende bonussystemer på dem der.

Hver salgsmedarbeider får i løpet av året tilsvarende antall "bjørnelabber", klubbens egne valuta, i forhold til de personlige resultatene. På grunnlag av definerte grenser kan det oppnås bronse-, sølv- eller gullstatus. "Bjørnelabbene" kan deretter byttes inn mot supre premier – fra sesongens must have til nyeste mote eller underholdningselektronikk, til verdifulle reisekuponger.

En gang i året finner i tillegg et eksklusivt arrangement med alle bjørneklubbmedlemmer inkludert overnatting på et 5-stjerners hotell sted. I rammeprogrammet finnes dessuten arrangementer som for eksempel en seilregatta, en hyttevandring eller en gallamiddag. I rammen av kveldsarrangementet gjennomføres en spesiell feiring der våre mest fremgangsrike medarbeidere i løpet av året får en utmerkelse.