Så trygg kan friheten være

Har du noen gang tenkt over mulighetene for en jobb som selger? Berendsohn tilbyr deg en unik sjanse. Hos oss arbeider du med samme frihet som en som er selvstendig, og har samtidig full sosial sikkerhet som ansatt.

Som selger hos Berendsohn jobber du i nærheten av hjemmet ditt, for vi vet at salg fungerer best når kunden og rådgiveren snakker samme språk.

»Berendsohn er et selskap som aldri vil svikte meg, uansett hva som skjer, og som samtidig lar meg være den jeg virkelig er«

Harald Döring
SALGSKONSULENT
HOS BERENDSOHN SIDEN 1985
Harald Döring

Du kan utforme din egen arbeidsdag

Hos Berendsohn jobber du selvstendig med eget ansvar for å nå målet om å etablere et eget kundegrunnlag. Kundevern er en selvfølge for oss.

Utallige tiltak, som eget salgsbudsjett og fleksibel terminforvaltning, hjelper deg med å vinne nye kunder og å beholde disse. Med en egen firmabil av høy kvalitet etterlater du et godt inntrykk ved besøk hos kundene.

En fast ansettelse tilbyr sosial sikkerhet.

I over 180 år har Berendsohn tilbudt våre medarbeidere den sikkerheten man finner hos et familiedrevet selskap med langsiktige perspektiver.

Hos Berendsohn jobber du som selger med fast ansettelse. En månedlig fastlønn kombinert med et attraktivt provisjonssystem tilbyr deg sikkerheten du trenger for å bli en vellykket selger.

Samtidig profitterer du på en rekke sosiale tilleggsytelser som Berendsohn tilbyr alle sine medarbeidere.

Vi lar deg ikke i stikken

Kontoransatte og eksterne salgskonsulenter jobber hos Berendsohn hånd i hånd for å oppfylle behovene til våre kunder. Vi ser på vår virksomhet som et teamarbeid. Derfor har hver eneste selger hos Berendsohn en egen kontaktperson på kontoret.

Regelmessig utveksling av erfaringer ved regionale møter, en egen videoplattform for salgsforslag og felles salgsaksjoner er sentrale elementer hos Berendsohn.

Start hos oss og lær av de beste

Hos oss står alle muligheter åpne. Vi hjelper også deg som velger en ny yrkesvei hos oss med å etablere en karrière innen salg. Også mange av de som sitter i lederstillinger hos oss kommer fra andre bransjer.

(Opplæring, praksiserfaring gjennom den daglige virksomheten, videreutdanning). Berendsohn AG dekker alle utgiftene forbundet med din utdanning.