Den som setter seg høye målsetninger bør helst starte øverst

Berendsohn AG er markedets ledende direktesalgsforetak for reklameartikler og gaver. Med et sterkt salgsteam på mer enn 250 eksterne medarbeidere bare i Tyskland, som ledes av et team av kvalifiserte ledelser.

Vi tilbyr deg emosjonelle og unike artikler med spennende og enestående historier. Salget av disse unike produktene er rett og slett gøy! Ta på deg en ny utfordring og kom til oss. Hos Berendsohn AG tilbyr vi deg fra begynnelsen av et ideelt miljø for din profesjonelle suksess med mangfoldige sjanser og utviklingsmuligheter.

»Jeg fikk øye på perspektiver, for jeg ønsker jo ikke å stå stille.«

Jennifer Schäfer
OMRÅDELEDER
HOS BERENDSOHN SIDEN 2008

Vi gir alt for deg, slik at du skal kunne gi alt.

Salgsteamet hos Berendsohn AG er inndelt i fire ulike nivå. Fra juniorsalgskonsulenter, via vanlige salgskonsulenter til team- og områdeledere, her står alle yrkesveier åpne.

Unge salgstalenter forberedes gjennom vårt støtteprogram på å ta hånd om mer kompliserte oppgaver. Vi sørger for din utvikling “on the job”. Passende moduler, som kurs og seminarer, stasjonering hos relevante kontoravdelinger eller praksisperioder på andre områder har i årevis vært benyttet hos oss, og optimeres kontinuerlig.

»Hva jeg synes om våre produkter?
Jeg elsker dem.

Simon Phillip
LEDER FOR GRAFIKKAVDELINGEN
HOS BERENDSOHN SIDEN 2016
Simon Phillip

De beste produktene på markedet, med en historie

Det er ganske enkelt moro å selge våre reklamegaver. Hos oss får du enestående produkter som takket være sin kvalitet, sin historie og sin utforming er usedvanlig lette å selge. Mange av våre reklameideer er utformet i samarbeid med anerkjente designere og kunstnere. Ikke særlig uventet at disse allerede har vunnet mange internasjonale priser.