Bidra selv til vår suksess

Nye produkter oppstår ikke helt av seg selv hos oss. De oppstår gjennom å lytte til behovene og ønskene til våre kunder. Som salgskonsulent er du våre øyne og ører på markedet. Du kan bidra hos oss også på andre måter enn gjennom salg, for eksempel ved å sette ditt preg på videreutviklingen av vår kolleksjon.

»Når jeg ser glansen i øynene til våre kunder, da vet jeg at jeg har gjort alt riktig.«

Jörn Lundberg
OMRÅDELEDER FOR DANMARK
HOS BERENDSOHN SIDEN 1999
Jörn Lundberg

Vi har alltid gjort ting annerledes - bli med oss.

La oss ta del i dine erfaringer. Vinn flotte priser gjennom å delta med dine produktforslag ved regelmessige idékonkurranser. Anerkjennelsen til dine kolleger er sikret dersom dine forslag implementeres.

Ingen kjenner våre kunder så godt som du gjør. Så selvsagt spør vi våre selgere regelmessig før nye produkter havner på markedet. De integreres på samtlige trinn i utviklingsprosessen, fra evaluering av ideer via fullførelse av produktet og til etablering av slagord og forslag til utforming.

Dine kunder - dine ideer

La kreativiteten din blomstre. Med dine forslag gjør du våre kunder til dine personlige kunder.

For kun dine slagord og forslag til utforming gjør våre artikler til personlige gaver. Du er heller ikke alene om dette, for vår profesjonelle grafikkavdelingen tar seg av omsettingen i praksis. Hovedsaken er at dine kunder er fornøyde.

Opplev hvordan kundene blir stamkunder, og hvordan stamkunder blir venner.